Portugāļu vakars Kalnciema kvartālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

18. augustā Kalnciema kvartāla brīvdabas koncertā uzstāsies portugāļu mūziķi Mikkel Solnado un Joanna Alegre no Portugāles. Koncertu iesildīs Miks Dukurs.

Tā kā šogad Kalnciema kvartāla sadarbības partneru ceļojumu aģentūras darbarūķiem www.FlyMeAway.lv piedāvājumā ir ceļojumi uz portugāļu valodā runājošiem galamērķiem – tropisko Āfrikas arhipelāgu Kaboverdi un Portugāles ziemeļu galvaspilsētu Portu, koncertā Jūs iepriecinās portugāļu jaunās paaudzes dziedātāji Mikkel Solnado un Joana Alegre.

Visi portugāļu mūzikas cienītāji tiek gaidīti 18. augustā: Brīvdabas koncertā uzstāsies Dānijā dzimušais Portugāles izcelsmes dziedātājs, producents un mūzikas autors Mikkel Solnado un indie/soul dziesmu autore un jazz/gospel dziedātāja Joana Alegre.

Vakarā ievadā jūs priecēs Miks Dukurs - daudzpusīgs mūziķis, dziedātājs no Rīgas, kurš pats raksta, izpilda un arī producē savu mūziku.

Pasākuma norises laiks no 19.00-23.00. Ieeja bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu