Keša atsauc pret «Dr. Luke» izteiktās apsūdzības vardarbībā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Keša atsaukusi pret producentu «Dr. Luke» izvirzītās apsūdzības fiziskā, emocionālā un seksuālā vardarbībā, lai turpmāk lietā varētu koncentrēties uz «profesionālajiem pārkāpumiem». Mūzikas žurnāls «Billboard» vēsta, ka Keša piektdien tiesā Ņujorkā sacījusi, ka vairs nevēloties izmantot pret producentu apsūdzības vardarbībā vairāku gadu garumā.

Kā jau ziņots, Keša ierosināja lietu pret «Dr. Luke», kurā pieprasīja viņas atbrīvošanu no līguma ar producentam piederošo ierakstu kompāniju «Kemosabe Records». Aprīlī viņas prasība tika noraidīta.

Augusta sākumā Keša atsauca apsūdzības pret «Dr. Luke», kas bija ierosinātas Losandželosā.

Kešas advokāts sacīja, ka dziedātāja esot iesniegusi ierakstu kompānijai 28 jaunas dziesmas un vēloties «pēc iespējas drīzāk izdot savu nākamo albumu un singlu».

Kamēr turpinās lietas izskatīšana, Keša nevar laist klajā jaunus mūzikas albumus.

Kešas pēdējā uzstāšanās bija maijā «Billboard» mūzikas balvu ceremonijā, kur viņa izpildīja Boba Dilana dziesmu «It Ain't Me, Babe». «Kemosabe Records» sākumā aizliedza uzstāšanos, baidoties, ka Keša to izmantos, lai nopeltu «Dr.Luke», taču beigu beigās atļāva dziedātājai piedalīties ceremonijā.

42 gadus vecais «Dr. Luke», īstajā vārdā Lukašs Gotvalds, noliedz Kešas apsūdzības. Viņš apgalvo, ka Keša izdomājusi apsūdzības un mēģinājusi sagraut viņa reputāciju, lai atbrīvotos no ierakstu līguma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu