Morisejs gatavs ierakstīt jaunu albumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu dziedātājs Morisejs paziņojis, ka ir gatavs ierakstīt savu jauno studijas albumu un pašlaik meklē ierakstu kompāniju, kas ar viņu parakstīs izplatīšanas līgumu.

Bijušais «The Smiths» dziedātājs 2014. gada jūlijā laida klajā savu pēdējo albumu «World Peace Is None Of Your Business» ar ierakstu kompāniju «Harvest Records». Kopš tā laika mākslinieks no kompānijas aizgājis, jo sadarbība esot viņu «gandrīz nogalinājusi».

«Albums ir uzrakstīts. Mums tikai vajag izplatīšanas darījumu. Nav iespējams atrast ierakstīšanas darījumu, un mēs varētu to ierakstīt paši, ir tikai nepieciešams atrast kādu, kurš to varētu piegādāt pasaulei,» intervijā Izraēlas ziņu portālam «Walla» stāstīja Morisejs.

«Kādreiz mūzikas industrija kalpoja māksliniekiem, taču tagad mākslinieki kalpo mūzikas industrijai, un tāpēc viss mūsdienās ir bezgaumīgs,» piebilda mūziķis.

Intervijā Morisejs apsprieda mūsdienu mūzikas stāvokli, sakot, ka pašlaik valda spēcīga cenzūra un kontrole, lai mūziķi nelaistu klajā dziesmas ar politisku vēstījumu. Tādējādi mūsdienās klausītāji dzird vien tādu mūziku, kas neatspoguļo mūzikas mīļu patiesās jūtas un vajadzības.

Intervijas laikā mūziķis arī pavēstīja jaunumus par viņa veselības stāvokli pēc slimošanas ar vēzi un pārrunāja Lielbritānijas «Brexit» referendumu.

Atgādinām, ka Morisejs uzstājās Rīgā 2009. gada jūlijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu