Šūmahera tuvs draugs kliedē baumas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais «Ferrari» boss, tuvs septiņkārtējā F1 pasaules čempiona Mihaela Šūmahera draugs Luka di Montezelmo iepriecinājis sportista fanus, apgāžot baumas, ka Šūmahera veselības stāvoklis «kļūst aizvien kritiskāks, un viņš cīnās par savu dzīvību», vēsta «Express.co.uk».

Montezelmo paziņojis, ka Šūmaheram ir «pietiekoši daudz spēka, lai atlabtu».

«Priecājos uzzināt, ka viņš reaģē uz medikamentiem,» teicis Montezelmo.

«Es zinu, cik viņš ir stiprs. Esmu pārliecināts, ka, pateicoties šai mērķtiecībai, kas ir tik nozīmīga, viņš izkļūs no šī ļoti smagā stāvokļa,» teicis tuvais Šūmahera draugs.

Jau ziņots, ka 2013. gadā Mihaels Šūmahers cieta smagā slēpošanas negadījumā, būtiski traumējot sportista veselības stāvokli. Pēc traģēdijas Šūmaheram medicīniski tika izraisīta koma, lai saglabātu viņa stāvokli stabilu. Pēc tam viņš tika pārvests uz mājām Šveicē, kur norisinās viņa tālāka ārstēšanās. Rehabilitācijas process ir ļoti dārgs, medicīnisko aprūpi sportistam nodrošina 15 cilvēki. Ziņojumos apgalvots, ka nedēļā Šumaheru ģimene tērē 140 000 eiro par ārstēšanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu