«Criminal minds» aktieris ne tikai pazaudējis lomu seriālā, bet šķiras no sievas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pirms aktieri Tomasu Gibsonu atlaida no darba seriālā «Criminal minds», viņa privātajā dzīvē jau bija iestājusies krīze. Zvaigzne, sievai nezinot, iesniedza laulības šķiršanas pieteikumu. Šādu lēmumu Tomass pieņēmis pēc divdesmit piecu gadu ilgas laulības.

Tomass iesniedzis laulības šķiršanu pieteikumu jau 2014.gadā, pamatojot prasību ar personību dažādību un nespēju dzīvot kopā kā pārim.

Par brīnumu, sieva noliedza visu, ko aktieris bija rakstījis šķiršanas pieteikumā, - pat laulības gadu un datumu viņa atzina par nepatiesu.

2015.gada decembrī aktieris pārrakstīja savu iesniegumu, bet tālākas darbības nav sekojušas, ja Gibsons nerīkosies līdz 25.oktobrim viņa prasība šķirties tiks noraidīta.

Pāra laulība jau vairākus gadus nav stabila - 2013.gadā aktieris paziņoja, ka ar portāla «Twitter» starpniecību viņam bijis interneta romāns ar neeksistējošu sievieti, bet zvaigzne nemaz necentās noskaidrot, kas slēpjas aiz šīs būtnes fotogrāfijas un sarakstēm.

Tāpat bija laiks, kad aktieris un viņa sieva vairāk kā divus gadus dzīvojuši šķirti, bet tad atkal atsākuši kopdzīvi.

Nu piedevām šķiršanās prāvai Tomasam jāsamierinās ar lomas zaudēšanu seriālā «Criminal minds».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu