Foto: Dziedātāja Meldra Spānijā bauda medusmēnesi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/meldraguza

Jau informējām, ka 6.augustā laulības ostā iestūrēja dziedātāja Meldra un mūzikas producents Džonijs Amols. Pēc kāzām pāris devušies baudīt medusmēnesi, šoreiz atpūtai izvēloties saulaino Spāniju.

Pāris saderinājās 2014.gada Ziemassvētku laikā, Latvijā apciemojot Meldras vecākus. Nu pēc vairāk kā gada dziedātājas tēva Johnny Salamander dzimtajā pilsētā Liepājā mazā, mīlīgā ceremonijā pāris viens otram teica jāvārdu.

Foto: facebook.com/meldraguza

Uzreiz pēc kāzām jaunlaulātie atgriezās Anglijā, bet jau 9.augustā lidoja uz saulaino Spāniju, lai baudītu medusmēnesi.

Pāris pavada dienas, apskatot valsts vēsturiskos objektus, senās pilsētas, iepazīstot vietējo kultūras un mākslas pasauli.

Foto: facebook.com/meldraguza

Vakaros jaunais pāris labprāt dodas apskatīt naksnīgo pilsētas dzīvi, baudot nacionālos ēdienus, dzērienus un viens otra kompāniju.

Medusmēneša laikā Meldra sapratusi, ka ūdens slēpes nav viņai piemērotas un, kamēr jaunais vīrs baudīja izklaidi, jaunā sieva priecājās, ka bijusi iespēja palikt laivā.

Foto: facebook.com/meldraguza

Kas gan tā par izklaidi saulainajā Spānijā, ja netiek apskatīti delfīni, tāpēc arī jaunais pāris devās okeānā vērot delfīnus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu