Kinoteātros tehnoloģiju trilleris «Spēles gūstekņi»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Šonedēļ Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt spraigu trilleri «Spēles gūstekņi» («Nerve»). Tas aizraujoši ataino šī brīža laikmetu, kad mobilo viedtālruņu spēles vairs nav nevainīgas izklaides un daudziem kļūst par bīstamu atkarību reālajā dzīvē.

Trilleris «Spēles gūstekņi» ir elpu aizraujošs stāsts par pēdējā kursa studenti Vī, kurai ir apnikusi rimtā un paredzamā ikdiena. Draugu pamudināta, viņa pievienojas populārai tiešsaistes spēlei «Nerves», kurā var pārbaudīt savu drosmi citu spēlētāju izdomātos nervus kutinošos uzdevumos. Pārvarot pirmos izaicinājumus, Vī sajūt spēles adrenalīna pilno garšu un nespēj vairs tai pretoties. Svešinieka skūpstīšana un ļoti dārgas kleitas nozagšana no luksus zīmola veikala ir tikai sākums. Katrs nākamais uzdevums, ko saņem Vī, jau ir aizvien tuvāks dzīvības un nāves robežai.

Filmā «Spēles gūstekņi» galvenās lomas atveido Holivudas jaunās uzlecošās zvaigznes Emma Robertsa un Deivs Franko, savukārt režisori ir kino profesionāļu vidū augstu vērtēts labāko draugu tandēms – Henrijs Džūsts un Ariels Šulmans. Viņi atzinību izpelnījušies ar īsfilmu un dokumentālo filmu režisēšanu, kā arī dažādu TV šovu, tai skaitā, populārā «Viltotais zaķis» («Cat Fish») producēšanu.

«Spēles gūstekņi»
«Spēles gūstekņi» Foto: Kadrs no filmas

Visā Latvijā spraigais trilleris «Spēles gūstekņi» kinoteātros būs skatāms no piektdienas, 19.augusta, taču nepacietīgākajiem ir unikāla iespēja filmu noskatīties īpašos seansos kinoteātros «Forum Cinemas» un «Multikino» Rīgā jau sākot ar otrdienu, 16. augustu.

Uzmanību ir vērts pievērst arī filmas izplatītāja «ACME Film» un radio platformas «Pieci.lv» rīkotajai izaicinājumu spēlei «#NervuSpēle». Tās ietvaros «Pieci.lv» ētera zvaigznes – Magnuss Eriņš, Aleksis Vilciņš un Karmena Stepanova, pieņēma dažādus izaicinājumus un ļāvās to publiskošanai sociālajos tīklos. Viņiem varēja pievienoties ikviens. Neparastos video iespējams novērtēt sociālajos tīklos zem mirkļbirkas #NervuSpēle.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu