Aktieris Koltons Heins komentējis savu iznākšanu no «skapja»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Populāru seriālu aktieris Koltons Heins intervijā izdevumam «Out magazine» pastāstīja par savu iznākšanu no «skapja» un to, ar kādām grūtībām saskāries pirms paziņojis par savu netradicionālo orientāciju.

Aktierim nepaticis, ka tik ilgu laiku nācies melot par savām attiecībām, simpātijām, jo personas, kuras zināja par viņa netradicionālo orientāciju centās iegalvot, ka tikai klusējot viņš spēs gūt panākumus aktiermākslā.

Agrā vecumā nokļūstot šovbiznesa pasaulē, nezinot neko par to, kas ir pareizi un kas nē, topošās zvaigznes ieklausās savu producentu vārdos, bet to nereti nākas ļoti nožēlot.

Aktierim grūti nācās atzīt savus melus un paziņot, ka ir netradicionālas orientācijas pārstāvis, bet viņš nespēja ilgāk klusēt.

Zvaigzne daudzus gadus jutās vainīgs par faktiem, kurus stāsta saistībā ar privāto dzīvi, par izdomāto «pasaku», kura patiesībā neparāda neko no tā, kas viņš ir patiesībā.

Par prieku Koltonam, nekas popularitātes, lomu un fanu ziņā nav mainījies pēc lielā paziņojuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu