Daugavas koncertzālē Riharda Zaļupes «Vasaras atmosfēras»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Porietis

Ceturtdien, 18. augustā, Daugavas koncertzālē izskanēs Riharda Zaļupes «Vasaras atmosfēras», informē Daugavas koncertzāles sabiedrisko attiecību menedžere Vivita Leismane.

«Vasaras atmosfēras» ir turpinājums komponista Zaļupes četru gadalaiku ciklam, kura pirmā programma «Ziemas atmosfēras» tika izveidota 2015. gadā, bet šogad tika izdots ierakstu albums.

Koncerta «Vasaras atmosfēras» komponists un sitaminstrumentālists ir Zaļupe, bet pie klavierēm un sintezatora būs Raimonds Petrauskis.

Zaļupe klāstīja, ka koncerts Daugavas koncertzālē būs viņa radītā darba «Vasaras atmosfēras» pirmatskaņojums Rīgā. Tāpat šis būs viņa vasaras koncertsezonas noslēguma koncerts.

Koncertprogrammas mērķis ir klausītājus aizvest mazliet meditatīvā ceļojumā, kuru veido īpaši sagatavots cikls marimbai, perkusijām, klavierēm un elektronikai. Mūzika apvieno komponista pārdomas par globāliem jautājumiem, kā arī apvieno divus no viņa iemīļotākajiem žanriem - akadēmiskā un filmu mūzika.

Koncerts sāksies plkst.20, bet biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu