Jau trešo reizi dizaineri var sevi pierādīt pasākumā «Fashion is profession»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

2016. gada 11.augustā norisinājās modes pasākums «Fashion is Profession vol.3 - Local Taste». Rīga ir dizaineriem un modes tendencēm pārbagāta pilsēta, kura pasākumam spēj nodrošināt dažādus, interesantus un radošus modes industrijas pārstāvjus. Trešajā «Fashion is Profession vol.3 - Local Taste» pasākumā savus darbus izrādīja zīmoli «EFL Fashion» un «Disegno EK». Šoreiz viss norisinājās viesmīlīgajās kluba «Lounge 33» telpās.

«Fashion is Profession vol.3 – Local Taste» ir modes pasākums, kas speciāli tiek rīkots tieši Rīgas dizaineriem, kuru kaisle ir savām rokām radīt unikālus, stilīgus tērpus un piedāvāt tos ne tikai privātajiem klientiem, bet daudz plašākai auditorijai.

Pasākuma ietvaros modes industrijas darbones izrādīja savas jaunākās kolekcijas un iepazīstināja skates apmeklētājus ar saviem zīmoliem, to stilistiku, bet vēlāk, pasākuma neoficiālajā daļā, ikvienam bija iespēja satikt dizaineres, iegādāties tērpus, uzzināt to cenas un pat pasūtīt sev vēlamo modeļu kleitas.

Skatēs piedalījās divi Latvijas modes zīmoli – «EFL Fashion», kurā tērpus rada dizainere Elmīra Kakimova, sievietes dizaina kleitas iemīļojuši daudzi sabiedrībā atpazīstami cilvēki, piemēram, dziedātāja Samanta Tīna, un zīmola «Disegno EK» dizainere Jeļena Spalve.

Vēl bez tērpu skatēm viesiem bija iespēja klausīties Latvijas Nacionālās Operas solistes Jūlijas Vasiljevas dziedājumu, Sergeja Bojcova saksofona spēlētās melodijas, kā arī vakara vadītāju Aleksa Silvēra un Lieras Štein dueta dziedāto mīlas balādi.

Kā jau vienmēr šādos pasākumos piederas apmeklētāji piedalījās loterijā un laimēja gan dizaina tērpu, dāvanu kartes, toties, lai piedalītos loterijā varēja izmantot dokumentus, lūpu krāsas, naudu, viss bija gana labs dalībai, viesi centās izdomāt orģinālākas lietas un nemaz nemeklēja maciņos tik ierastās vizītkartes.

Pēc skatēm modes baudītājiem bija iespēja parunāties ar māksliniekiem, dizaineriem un iepazīties ar modelēm pasākuma neoficiālajā daļā, kur par muzikālo noformējumu rūpējās dīdžejs Ramaz.

Viesu vidū bija gan pasākumu organizatori, vadītāji, mākslinieki, zīmolu ilggadējās klientes, gan modes blogeri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu