Bruklinam Bekhemam un Hlojai Morecai piedāvā izveidot savu realitātes šovu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Bruklinam Bekhemam un Hlojai Morecai izteikts piedāvājums veidot realitātes šovu. Pāris kopā tik labi izskatās un rada interesi cilvēkos, ka telekanālu īpašnieki vēlas uzņemt šovu par jauno cilvēku mīlestību.

Baumo, ka Amerikas televīzijas kanāli savā starpā sacenšas par iespēju uzņemt realitātes šovu par skaisto jauniešu pāri, tiesa gan, jaunieši nevēlas uzklausīt nekādus piedāvājumus, bet telekanāli «E!» un «MTV» neatkāpjas, nemitīgi piedāvājot lielākas un lielākas naudas summas.

Telekanāli ir gatavi piedāvāt Hlojai un Bruklinam miljonus, kā nekā Moreca ir Holivudas zvaigzne, bet Bruklins nāk no vienas no pasaules populārākajām ģimenēm.

Pat ja jaunieši vēlēsies uzņemt savu mīlestības stāstu, visu izlems Bruklina vecāki, kā nekā viņam ir tikai septiņpadsmit gadi un Viktorija Bekhema ir pilnībā pret savas ģimenes iesaisti realitātes šovos.

Tāpat Viktorija nevēlas, lai viņas dēla pirmo, īsto mīlestību pataisa lētu šovu mestā «ēna».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu