Rīgas svētku pēdējā dienā izrādīs latviešu filmu kadrus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas svētku pēdējā diena būs veltīta latviešu kino filmu kadru izrādīšanai. Dienas laikā gan norisināsies arī dažādi citi kultūras, izklaides un sporta pasākumi.

Saistībā ar kino norisināsies pasākumi «Rīga - dižā kinoaktrise», «Rīga kinoobjektīvā», «Jāņa Streiča Rīga», «Nepabeigtās vakariņas ar Jāni Streiču», kā arī pasākums visai ģimenei «Kino ceļojums».

Tāpat Rīgā šodien notiks «xRace» sacensības «Lielais Rīgas piedzīvojums 2016», noslēgsies diennakts basketbola turnīrs «Krastu mačs», kā arī starptautiskais florbola turnīrs «Unihoc Riga Cup 2016».

Diena būs veltīta ģimenēm

Kopumā Rīgas svētku trešā diena - svētdiena, 14. augusts, būs veltīta ģimenēm. Svētku trešajā dienā piedalīties pasākumos aicināts ikviens interesents, bet jo īpaši, vecāki ar bērniem un jaunieši. Svētdien svētku pasākumu klāstā būs kino tapšanas aizkulises, atrakcijas un radošas darbnīcas bērniem Vērmanes dārzā, Lielo leļļu un talismanu svētki, filmas «Limuzīns Jāņu nakts krāsā» seanss lielākajā brīvdabas kinoteātrī, randiņš ar Jāni Streiču un kino paviljona darbība 11. novembra krastmalā, kā arī Rīgas viduslaiku tirgus laukumā pie Sv. Pētera baznīcas un Latvijas meistaru gadatirgus «Gabaliņš Latvijas» Esplanādē.

Pasākums visai ģimenei «Kino ceļojums» notiks Vērmanes dārzā, kur izskanēs vairāki koncerti, muzikāla dziesmu spēle bērniem «Paukojam un šmaukojam», būs Tartu zinātnes centra «AHHAA» programma un Prāgas cirka «Long Vehicle Circus» mākslinieku uzstāšanās, kā arī darbosies radošas darbnīcas, atrakcijas un Grāmatu iela.

Šodien turpināsies arī amatnieku gadatirgi un dažādas citas aktivitātes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu