Laivlija iesaka jaunajām māmiņām pēc dzemdībām nekautrēties par savu augumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Divdesmit astoņus gadus vecā aktrise Bleika Laivlija, kura nu ir stāvoklī ar savu otro bērnu, pirms pāris dienām aicināja sievietes nekautrēties ne par savu augumu bērna gaidību laikā, ne vēlāk, pēc dzemdībām.

Aktrise uzskata, ka sievietes ķermenis pēc dzemdībām ir pārsteidzošs un nav uzreiz jāmēģina kļūt par «Victoria`s secret» modeli.

Sieviete liek aizdomāties par to, ka dzemdības ir lielākais un varenākais, kas var notikt ar sievieti viņas dzīves laikā, jo ir radusies jauna dzīvība un tas mirklis ir jābauda, ne jādomā par figūras atgūšanu, jo visam ir savs laiks.

Par spīti aktrises paziņojumam pēc meitas Džeimsas dzimšanas viņa ļoti ātrā laikā atguva formu, jo intensīvi trenējās un ievēroja diētu, bet jau pāris mēnešus pēc meitas dzimšanas atgriežas filmēšanās laukumā.

Otrās grūtniecības laikā Bleika neslēpj savu vēderu, bet demonstrē tā aprises katrā sarkanā paklāja pasākumā parādot, ka grūtniecība ir kas tāds ar ko lepoties!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu