Modele Keita Mosa nolēmusi «nopirkt» laulības šķiršanu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Vēloties pēc iespējas ātrāk izšķirties supermodele Keita Mosa nolēmusi samaksāt bijušajam vīram prāvu naudas summu, lai tikai pēc iespējas ātrāk kļūtu atkal brīva sieviete. Kā nekā Keitai jau tiek plānotas nākamās laulības ar Nikolaju fon Bismarku.

Keita Mosa jau saņēmusi bildinājumu no slavenā Oto Bismarka mazmazdēla, kuru nebaida fakts, ka modele ir trīspadsmit gadus vecāka par viņu.

Vēl pagājušajā gadā Keita negribēja neko dzirdēt par šķiršanos, viņa rīkoja skandālus, piedzērās publiskās vietās un neslēpa, ka pārdzīvo vīra lēmumu šķirties.

Pateicoties savām karīzēm Mosa panāca to, ka vīrs atsakās šķirties un, lai iespītētu bijušajai mīļotajai aicina viņu vērsties tiesā, lai pēc gadiem ilgas prāvas beigu beigās saņemtu šķiršanos.

Modele tik ļoti ticēja iepriekšējai laulībai, ka ļāva vīram adoptēt viņas meitu Liliju Greisu. Nu Mosa nevēlas neko dzirdēt par bijušo un gaida ātru laulības šķiršanu, pat ja to nāksies «nopirkt».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu