Lucavsalā sākas festivāls «Kubana»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No šodienas līdz 14. augustam Lucavsalā notiks mūzikas festivāls «Kubana», kurā uzstāsies daudzas pazīstamas rietumu un Krievijas grupas. Ceturtdienā durvis festivālā tiks vērtas plkst. 16, un šovakar «Kubanā» uzstāsies panki «NOFX», posthārdkora apvienība «Enter Shikari», kā arī grupa «The Subways».

Piektdienas vakara galvenais māklsinieks būs vācu grupa «Guano Apes».

Sestdien - «Marky Ramone's Blitzkrieg» un «The 69 Eyes».

Svētdien - «Garbage».

«Garbage»
«Garbage» Foto: Publicitātes foto

Festivālam ir sena tradīcija īpašā viesa kārtā aicināt kādu pazīstamu izpildītāju no «agrās bērnības». Un šogad tas ir Gruzijas Tautas mākslinieks Vahtangs Kikabidze.

Festivālā tiks izvietotas vairākas skatuves, telšu pilsētiņa, ēdināšanas zona, autogrāfu telts, izklaides vietas un pludmale.

Biļetes uz pasākumu ir iegādājamas mājaslapā «www.bilesuserviss.lv». Biļetes cena festivālā atklāšanas dienā ir 14,99 eiro.

Jau ziņots, ka pagājušajā gadā pasākums «Kubana» no Kaļiņingradas apgabala tika pārcelts uz Rīgu «force majeure» apstākļos. Par festivāla mājvietu tika izraudzīta Lucavsala, un pasākums pulcēja ap 15 000 cilvēku, tostarp 6000 bijuši viesi no Krievijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu