Jaunais Hyundai i30 uz skatuves iznāks pēc mēneša

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Hyundai

Septembra sākumā tīmeklī tiks atklāts un pēcāk Parīzes auto šovā prezentēts jaunās paaudzes Hyundai i30. Līdz pirmajai parādīšanai vēl jāgaida nepilns mēnesis, tomēr Hyundai jau tagad pamazāk sāk no sava kompaktā modeļa atvilkts noslēpumainības plīvuru.

Saprotams, ka auto jau ir gatavs un varētu tikt izrādīts jau tagad, tomēr Hyundai vēlas saglabāt intrigu un tikai piemet tai pagali, izplatot pirmos oficiālos paziņojumus.

«Tas ir auto ikvienam. Piemēram, jaunās paaudzes i30 dizaina ziņā mēs nelūkojāmies tikai viena patērētāja virzienā, mēs koncentrējāmies uz daudz un dažādiem cilvēkiem. Dizains ir Hyundai Motor dizaina valodas evolūcija ar dabiski plūstošām līnijām, smalkām līnijām un formīgu virsbūvi, lai taptu laikam nepiesaistīts ārējais izskats. Ar jauno i30 mēs prezentējam arī tālāk pilnveidotu kaskāžu dizaina radiatora režģi,» - tā Hyundai Motor prezidents un galvenais dizainers Pēters Šreijers.

Foto: Hyundai

Hyundai i30, kas ir gan dizainēts, gan izstrādāts, gan arī tiek testēts Eiropā, ir Hyundai Motor svarīgākais modelis un reprezentē zīmola būtību.

Hyundai ir pārliecināti, ka i30 apvienos labu cenas un vērtības attiecību, kā arī piedāvās efektīvu un dinamisku spēka agregātu kombinācijas, jaunākās drošības sistēmas un savienojamības īpašības, bez kā mūsdienās auto nav iedomājami.

Hyundai i30

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu