Šonedēļ uz lielā ekrāna dramatisks sērfošanas trilleris

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 12. augustā, Latvijas kinoteātros sāks demonstrēt dramatisku izdzīvošanas stāstu «Seklie ūdeņi» («The Shallows»). Tajā sevi kā lielisku dramatisko aktrisi apliecina Holivudas supermeitene Bleika Laivlija.

Trilleris «Seklie ūdeņi» ir spriedzes pilnas stāsts par sērfotāju Nensiju, kurai patīk brīvo laiku pavadīt vienatnē un ķert viļņus nepadzīvotās pludmalēs. Kādu dienu viņai uzbrūk asinskārā baltā haizivs, kura Nensiju ievaino, taču meitenei izdodas paglābties uz niecīga jūras klints patvēruma 200 metru attālumā no krasta. Lai tiktu līdz krastam un izglābtos, Nensijai nākas iesaistīties izmisuma pilnā cīņā par savu dzīvību.

Klasiskā stāsta par haizivi-cilvēkēdāju mūsdienu versiju režisējis talantīgais spānis Haume Kolets-Sera. Viņš ir izpelnījies starptautisku atzinību ar tādiem spriedzes pilniem kino stāstiem kā «Nakts skrējiens» un «Bārene».

Tiem, kuri seko līdzi Holivudas jaunumiem, nav noslēpums, ka galvenās lomas atveidotāja Bleika Laivlija filmas «Seklie ūdeņi» uzņemšanas laikā jau bija otrā bērniņa gaidībās.

«Tikai divas nedēļas pirms filmēšanas beigām man paņēma dublieri. Līdz tam nebija dienas, kurā es necīnītos ar viļņiem. Tā bija pamatīga fiziskā slodze,»

atceras aktrise. Tiesa, par spīti profesionāla sportista cienīgai fiziskajai slodzei viņa katru dienu izbaudījusi paradīzes cienīgo filmēšanas vietu.

Bleika Laivlija (Blake Lively) Kannās reklamē filmu "The Shallows"
Bleika Laivlija (Blake Lively) Kannās reklamē filmu "The Shallows" Foto: ERIC GAILLARD / REUTERS

Lielākā daļa trillera «Seklie ūdeņi» epizožu ir filmētas gleznainajā, Austrālijai piederošajā Lorda Hava salā. Tā tiek uzskatīta par vienu no vislabāk glabātajiem noslēpumiem uz mūsu planētas un ir ierakstīta UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā. Sala diennaktī ir atvērta vien 400 apmeklētājiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu