Mila Kunisa stāsta, kāpēc saderināšanās gredzens atrodas seifā, ne viņas pirkstā!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Mila Kunisa intervijā atzinusies, ka dārgo saderināšanās gredzenu tur seifā, bet nenēsā, jo baidās piesaistīt noziedznieku uzmanību. Bailes nēsāt dārgas rotaslietas kalpoja par iemeslu kāzām iegādāties platīna gredzenus par 190 dolāriem.

Aktrises saderināšanās gredzens ir 250 tūkstošus vērts un tieši lielās naudas summas dēļ zvaigzne baidās, ka kāds viņai var nocirst pirkstu, lai tikai iegūtu gredzenu.

Sieviete atsakās nēsāt dārgas rotaslietas, jo baidās, ka tās zagļiem kalpo gluži kā «ēdienkarte» un liek viņai nepārtraukti uztraukties par savu dzīvību.

Tas ir viens no iemesliem, kāpēc laulību gredzenus zvaigzne pirkusi vietnē «Etsy», kur par vīrieša un sievietes platīna gredzeniem samaksājusi 190 dolārus.

Parastais, uzmanību nepiesaistošais gredzens vienmēr redzams Milas pirkstā, kā apliecinājums mīlestībai un spēcīgajai laulībai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu