Grīziņkalnā «Ghetto Fight 2016» noslēdzošais turnīrs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Renārs Koris

8. augustā, Rīgā norisināsies Ghetto Fight 2016 VOL.2 turnīrs. Ghetto Fight turnīri jau trešo gadu pēc kārtas ir skatāmākie un spilgtākie Latvijas cīņu turnīri, kas ienes pozitīvas agresijas devu. Vairāk nekā 150 sportisti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Azerbaidžānas, Armēnijas, Uzbekistānas un Polijas vēlās piedalīties Ghetto Fight turnīrā. Saskaņā ar tradīciju, organizatori ir izvēlējušies 50 labākos cīkstoņus un skatītājiem būs iespēja vērot 25 spilgtas cīņas.

Starp cīkstoņiem varēs ieraudzīt tādas topošas zvaigznes kā Vladimirs Jefimovs, Bogdans Zips, Maksims Rižovs, Bogdans Ribkins, Georgijs Vaivods un Artūrs Poļehovs kā arī jau pieredzējušus cīkstoņus, tādus kā Rolands Mikalauskas, Pāvels Suhlovs, Vitālijs Meļņikovs, Vjačislavs Markovs, Pāvels Baženovs, Aleksandrs Čižovs un Vladislavs Gusevs.

Norisināsies 4 titulcīņas - Vitālijs Meļņikovs no cīņu kluba «Professionalis» cīnīsies ar viesi no Kaļiņingrādas Ivanu Jeremko par Baltijas čempiona titulu. Divi paši perspektīvākie Baltijas Junioru cīkstoņi Ernestas Varankevičus(Pantera) un Vladislavs Gusevs(SevArch) arī satiksies cīņā par Baltijas Čempiona titulu.

Starp Kadetiem jostu par čempiona titulu izcīnīs Maksims Rižovs(SevArch) un Stivas Stonis (Pantera). Vienu no svarīgākām ciņām par Latvijas čempiona titulu Panrationā aizvadīs Pāvels Suhlovs(Avantguarde) un Rolands Mikalauskas(Golden Glory).

Programmā ir paredzētas Supersmagās cīņas un sieviešu cīņas. Mūzīkas cienītājiem turnīra laikā uzstāsies zinams latviešu reperis Кирямба. "Mūsu projekt palika tik ļoti pieprasīts, ka šogad mēs uzrīkojām 2 Ghetto Fight turnīrus bet tik un tā mums nesanāca iedot iespēju cīnīties visiem tiem kur gribēja piedalīties.

Ghetto Foght turnīra galvenais organizātors Manvels Isadžaņans: «Parunājām ar Raimondu Elbakjanu un esam pieņēmuši lēmumu 2017 gadā rīkot četrus Ghetto Fight turnīrus!»

Turnīros ir saglabājies cīņu formāts Sev Arch vs Opponent Team. 25 cīkstoņi no cīņu kluba SevArch satiksies cīņā pret 25 sportistiem no dažādiem cīņu klubiem un valstīm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu