Romantiskā ceremonijā apprecējusies pašmāju dziedātāja Meldra

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/meldraguza

6.augustā laulības ostā iestūrēja dziedātāja Meldra un dziesmu autors, mūzikas producents Džonijs Amols. Laimīgā pāra kāzas notika vēju pilsētā Liepājā.

Jau vairāk kā trīs gadus dziedātāja, dziesmu autore, dueta «Johnny Salamander & Meldra» dalībniece Meldra ir laimīga, jo savu mīlestību ir atradusi dziesmu autora, mūzikas producenta Džonija Amola personā.

Pāris saderinājās 2014.gada, Ziemassvētku laikā, Latvijā apciemojot Meldras vecākus, nu pēc vairāk kā gada dziedātājas tēva Johnny Salamander dzimtajā pilsētā Liepājā, mazā, mīlīgā ceremonijā pāris viens otram teica – Jā - vārdu.

Mīlnieki ieradās Latvijā vairāk kā nedēļu pirms kāzām, lai paši spētu piedalīties kāzu organizēšanā un tādā veidā padarīt savu īpašo dienu tieši tādu, kā viņi paši vēlas.

Meldra kāzām bija izvēlējusies vienkārša piegriezuma «nāriņas» stila kāzu kleitu, kura izcēla sievietes skaistumu un vienkāršību.

Vērojot jauno sievu kāzu kleitā rodas aizdomas, ka jauno mūziķu ģimenē neilgi pēc kāzām gaidāms ģimenes pieaugums! To vēl vairāk apstiprina fakts, ka portālā «Facebook» publiskotajās kāzu fotogrāfijās jaunā sieva redzama turot ūdens, ne šampanieša glāzi.

Topošo līgavu pie altāra veda lepnais tēvs mūziķis Johnny Salamander, kāzas apmeklēja pāra ģimenes locekļi un tuvākie draugi.

Kā jau ierasts mūziķu kāzās neiztika bez muzikāliem priekšnesumiem, kuros iesaistījās arī pats jaunais pāris spēlējot ģitāras un dziedot dziesmas.

Kā uz vadītāja ādā iejutās grupas «Double faced eels» solists Marka, kurš pateicoties jokiem, enerģiskumam kāzas novadīja godam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu