Spēcīgais vējš pārbīda Rio olimpisko spēļu grafikus

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Spēcīgā vēja dēļ aizkavēsies Latvijas tenisistes Jeļenas Ostapenko Riodežaneiro olimpisko spēļu tenisa turnīra pirmās kārtas spēle, bet tā paša iemesla dēļ atceltas visas svētdien paredzētās sacensības akadēmiskajā airēšanā.

(Papildināta no otrās rindkopas.)

Ostapenko un austrālietes Samants Stosuras, kura sacensībās izlikta ar 13.numuru, duelis būs kā trešais pēc nozīmes trešajā kortā un tā sākums bija paredzēts ap plkst.20 pēc Latvijas laika, taču tagad cīņas sākums tiek prognozēts divas stundas vēlāk.

Uz centrālā korta paredzētie mači sākās paredzētajā laikā, bet uz pārējiem kortiem ieplānotie dueļi laikapstākļu dēļ sākās vēlāk.

Tiesa, Ostapenko maču nebūs iespējams vērot Latvijas Televīzijas (LTV) tiešraidē.

«Tenisu tiešraidē nevarēsim parādīt, jo līdz ar spēles sākuma kavēšanos, mums vairs nebūs pieejams satelīts. Rādīsim spēli ierakstā,» tviterī raksta LTV sporta redakcijas vadītājs Andris Ušackis.

Arī pludmales volejbola sacensībās bija vējains laiks, tomēr šie mači noritēja kā plānots.

Akadēmiskajā airēšanā svētdien bija paredzētas sacensības priekšsacīkstēs un gandarījuma braucienos vairākās klasēs.

Sākotnēji sacensībām bija jāsākas plkst.14.30 pēc Latvijas laika, bet vispirms tās tika pārceltas par divām stundām, kamēr tagad šodienas starti atcelti pavisam.

Latvijas atlēti olimpisko spēļu akadēmiskās airēšanas sacensībām nav kvalificējušies, taču zem Īrijas karoga startē latviete Sanita Pušpure, kura sestdien dāmu vieninieku sacensībās nodrošināja vietu ceturtdaļfinālā.

Nākamais starts Pušpurei paredzēts otrdien, kad notiks ceturtdaļfināla braucieni, kuros startēs 24 labākās dalībnieces.

Pušpure zem Īrijas karoga jau startēja 2012.gada Londonas olimpiskajās spēlēs, kur viņa ieņēma 13.vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu