Traģiski bojā gājusī grupa «Viola Beach» iegūst 1. vietu UKTop40

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu rokgrupa «Viola Beach», kuras dalībnieki un menedžeris gada sākumā traģiski gāja bojā auto negadījumā Zviedrijā, ar albumu «Viola Beach» nokļuvuši Apvienotās Karalistes albumu topa 1. vietā. Atgādinām, ka automašīna, kurā atradās pieci vīrieši, februārī tika atrasta kanālā Sēderteljē, netālu no Stokholmas.

Albumu ar nosaukumu «Viola Beach» izdevusi kompānija «Fuller Beans» un to palīdzēja sagatavot grupas draugi un ģimenes. Albumā iekļautas deviņas dziesmas, to skaitā singli «Swings & Waterslides» un «Boys That Sing».

Pagājušās nedēļas numur 1 - ELO izlase «All Over The World» noslīdējusi uz 2. vietu.

Savukārt franču dziedātāja Eluīze Letisjēra (Héloïse Letissier) aka «Christine & the Queens» ar savu plati «Chaleur Humaine» noslīdējusi no 2. uz 3. vietu. Eluīze darbojas ar šādu skatuves vārdu, ietekmējoties no britu «drag queen» personāža Rasellas (Russella).

Izlasi albuma recenziju šeit:

Singlu topā tikmēr otro nedēļu pēc kārtas 1. vietā elektroniķi «Major Lazer», kas sadarbībā ar kanādiešu dziedātāju Džastiņu Bīberu un dāņu dziedātāju MØ laiduši klajā dziesmu «Cold Water» (Because Music)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu