Salona atklāšanā viesi novērtē jaunākās frizūru modes tendences

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

3. augustā svinīgi tika atklāts salons ar Rīgai unikālo konceptu «Kitchen HairLab». Atklāšanas pasākumā piedalījās 100 modes industrijā un sabiedrībā atpazīstami cilvēki – Aļona Bauska, Dace Krieviņa-Bahmane, Jevgēnija Dorošenko, modes blogeri – Sergejs Hatanzejskis, Agnija Grigule, Deniss Ševeļovs un Elizabete Gorina, ietekmīgā youtubere Anete Ozoliņa, aktieri – Dārta Danēviča, Sandra Kļaviņa un Maksims Busels, TV dīvas – Ketija Šēnberga un Lelde Lietaviete, mūziķi – Deniss Paškevičs un Jolanta Gulbe, stilistes – Kristīne Rudzinska un Jūlija Verbicka, «AB Modeks» izpilddirektore Anastasija Levensone, žurnāla «L’Officiel Latvija» galvenā redaktore Jūlija Rumjanceva.

Salona «Kitchen HairLab» izsmalcināto vizuālo noformējumu nodrošināja interjera un mājas lietu veikals «ShiShi», šefpavārs Paulis Pilsums pārsteidza viesus, piedāvājot klasiskus ēdienus novatoriskajā izpildījumā, viesu acu priekšā tika rādīts acīm baudāms mākslas darbs- uzkodu galds, zeltītas kartupeļu kroketes, marshmellows dekorēšanas stacija un citas uzkodas kopā radīja izcilu gastronomisku performanci.

Atklāšanas pasākumā «Kitchen HairLab» vadošā stiliste prezentēja rudens matu sakārtojumu tendences. Improvizēta rok-grupa, kas sastāvēja no «STARSYSTEM» modelēm, koši ilustrēja nākamās sezonas aktualitātes: smalkas, teksturētas lokas un «nekārtība» uz galvas sievietēm, un atauguši mati vai ļoti īsi vienāda garuma griezumi vīriešiem.

Runājot par jaunā salona konceptu un interjeru, partneris Iļja Tkačevs atklāj: «Kitchen – tas ir jaunais mikss, mash up un fusion. Salons – frizētava, galerija un «viesistaba» ir apvienoti jaunajā konceptā un tagad dzīvo zem viena jumta. Vizuālie eksperimenti sakās galerijā un turpinās salonā. Taču vernisāžām, meistarklasēm, semināriem, lasīšanai vai vienkārši draudzīgām pasēdēšanām ar vīnu vai tēju ir paredzēts liels, omulīgs galds. Mēs esam atvērti jaunām idejām, ja tās spēs iekrāsot mūsu ikdienu jaunās krāsās.

TV dīva Ketija Šēnberga atklāšanas pasākuma laikā atzīst: «Diāna ir ļoti iedvesmojoša personība, kas izveidojusi lielisku komandu un vietu, kur satikties un iedvesmoties! Manuprāt, «Kichen HairLab» šobrīd ir stilīgākais salons Rīgā un ne tikai! Man patīk eksperimentēt ar savu vizuālo tēlu, un Diāna lieliski sajūt cilvēku, viņa personību!»

Aktrise Dārta Daneviča saka: «Kitchen Hair lab» ir nosaukums vietā, jo Diānai izdevies radīt patiesi rosīgu un mājīgu matu «virtuvi». Salona telpas jau agrāk raisīja patīkamas asociācijas, jo agrāk šeit bija Elīnas Dobeles apavu veikala pirmā atrašanās vieta, kur tagad iemājo frizētava.» Dārta arī atzīmē milzu grāmatplauktus, gardu kafiju un meistaru fantāziju, darba kvalitāti un drosmi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu