«Pašnāvnieku vienība» saņem sliktas atsauksmes no kino kritiķiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Supervaroņu filmas «Suicide Squad» («Pašnāvnieku vienība») aktieri nopēluši negatīvās kritiķu recenzijas, sakot, ka par kinolenti jālemj faniem. «Kritiķu recenzijas bija briesmīgas, vienkārši šausmīgas. Es domāju, ka viņiem vienkārši nepatīk supervaroņu filmas,» sacīja «Suicide Squad» aktrise Kara Delevinja. Viņa piebilda, ka «šī filma nav perfekta», taču tā esot radīta faniem.

«Suicide Squad» kinoteātros iznāks piektdien. Tajā attēloti vairāki antivaroņi ar īpašām spējām, kurus Gotemas varasvīri izmanto pilsētas pasargāšanai.

Vietnē «Rotten Tomatoes», kurā apkopotas kino kritiķu atsauksmes, filmai dots tikai 31% pozitīva novērtējuma.

Žurnāla «Vanity Fair» kritiķis Ričards Losons kinolenti nodēvējis par «pārāk nekvalitatīvu un viegli aizmirstamu, lai to varētu uzskatīt par atbaidošu».

Filmas aktieris Vils Smits uzslavēja režisoru Deividu Aijeru par desmit dažādu varoņu apvienošanu vienā filmā un jaunas supervaroņu pasaules izveidošanu.

«Varbūt cilvēki gaidīja ko citādāku, taču par to spriedīs fani,»

uzsvēra Smits.

Reaģējot uz iznīcinošajām atsauksmēm, fani vietnē «Change.org» izveidoja petīciju par «Rotten Tomatoes» slēgšanu. Parakstu vākšana tika pārtraukta pēc tam, kad 17 000 cilvēku jau bija pauduši tai atbalstu.

Kino analītiķi prognozē, ka pirmā nedēļas nogale filmai būs veiksmīga un nesīs apmēram 120 miljonus ASV dolāru no biļešu tirdzniecības kinoteātros.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu