Argentīnas izlases galvenais treneris runās ar Mesi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Jaunieceltais Argentīnas futbola valstsvienības galvenais treneris Edgardu Bausa par vienu no saviem primārajiem uzdevumiem jaunajā amatā izvirzījis sarunu ar valsts spožāko zvaigzni Lionelu Mesi par viņa atgriešanos izlases rindās, vēsta «FOX Sports».

«Līdz šim mums nav bijis kontakta ar Mesi vai arī ar kādu no viņa ģimenes locekļiem,» sacīja Bausa, kurš nesen tika apstiprināts par Argentīnas izlases galveno treneri.

58 gadus vecais speciālists, runājot par iespējamo Mesi atgriešanos izlasē, ir noskaņots optimistiski.

Mesi paziņojums par aiziešanu no Argentīnas futbola izlases pāršalca visu futbola sabiedrību, īpaši viņa dzimtenē.

29 gadus vecais futbolists lēmumu pieņēma pēc Argentīnas komandas zaudējuma «Copa America» turnīra finālspēlē, kad pēcspēles sitienu sērijā piekāpās Čīlei. Mesi šo zaudējumu uztvēra ļoti sāpīgi, turklāt viņš nerealizēja pēcspēles sitienu.

«Es necentīšos viņu par kaut ko pārliecināt, vienkārši aprunāties par futbolu,» norādīja Bausa. «Spēlētāji zina cik nomācoši ir zaudēt finālā. Gribu viņu iepazīstināt ar savu darba virzienu. Ne tikai viņu, ber arī citus pieredzējušos futbolistus.»

Mesi pārdomāt lēmumu lūdza pat Argentīnas prezidents Maurisio Makri un šīs valsts futbola leģenda Djego Maradona.

«Viņš ir spēlējis daudzās pozīcijās un visās to darījis ļoti labi, ir bijis uzvarētājs. Redzēsim, kas ir viņa labākā pozīcija laukumā, kurā viņu izmantot. Ir doma runāt ar vēl vairākiem pieredzējušiem futbolistiem. Laika vairs nav daudz atlicis, mači tuvojas,» pastāstīja Bausa.

Viņš Argentīnas izlases kreklā zaudējis četru nozīmīgāko turnīru finālos. Tas kļuva par galveno iemeslu aiziešanai no valstsvienības. Mesi ir Argentīnas nacionālās komandas visu laiku labākais vārtu guvējs. 113 mačos viņš izcēlies ar 55 precīziem sitieniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu