Šenona Dohertija: «Vēzis padarījis manu laulību tūkstoš reizes spēcīgāku»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Populāro TV seriālu «90210» un «Amulets» aktrise Šenona Dohertija sniegusi interviju izdevumam «Entertainment Tonight», kurā stāsta par savu smago slimību - krūts vēzi. Par spīti smagajai slimībai un aktrises domām par letālajām beigām, viņa atzīst, ka vēzis stiprinājis laulību.

Intervijas laikā drosmīgā Šenona Dohertija atklāti stāstīja par savu smago slimību, kā arī paskaidroja, kāpēc sociālajos tīklos publiski dokumentējusi to, kā tiek noskūti viņas mati.

«Es vienkārši negribēju, lai kāds uzņem bildi, kad izeju no pārtikas veikala,» par matu noskūšanu stāsta Dohertija.

Tāpat aktrise atklāja, ka viņas slimība ir progresējusi. Krūts vēzis Dohertijai sākotnēji izplatījies limfmezglos, bet pēc vienas no operācijām noskaidrojās, ka vēža šūnas ir tikušas ārpus limfmezgliem. Šā iemesla dēļ Dohertijai jāveic ķīmijterapija, bet pēc tās apstarošana.

Par savu spēka avotu, lai izietu visam cauri un nezaudētu dzīves sparu, sieviete min savu laulību, kura vienmēr bijusi spēcīga, bet pēc slimības konstatēšanas kļuvusi tūkstoš reižu spēcīgāka.

Vīrs pavada visu brīvo laiku kopā ar Šenonu, apmeklē ārstus, dodas līdzi uz procedūrām un izrāda savas jūtas, tādā veidā motivējot sievu cīnīties.

Par savu saslimšanu Dohertija vīram paziņoja pa telefonu, bet, ierodoties mājās, vīrietis to jau sagaidījis pagalmā, apskāvis un teicis, ka viss būs labi, ka viņi tiks galā ar slimību un viņš neļaus zvaigznei aiziet no viņa dzīves.

Jau ziņots, ka 2015.gada augustā Šenona Dohertija apstiprināja medijos izskanējušās ziņas, ka viņai diagnosticēts krūts vēzis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu