Kas mantos Intas Fogeles īpašumus?

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Roberts Eleksis

Pagājušajā nedēļā  mūžībā aizgāja Inta Fogele – skaistumkonkursu rīkotāja Latvijā, bijusī aģentūras «Mis Latvija» direktore.

Pēc bērēm Intas Fogeles paziņas sacēla trauksmi ap īpašumiem – kā rokās tagad tie paliks.

Žurnāls «Privātā Dzīve» raksta, ka vēl nesen Inta Fogele presei paudusi, ka kāds tīkojot pēc viņas īpašumiem Pārdaugavā. Ina Buša, Intas Fogeles grāmatvede, stāstījusi žurnālam, ka pērn Inta sūdzējusies, ka apzagts viņas dzīvoklis un no tā pazuduši ar īpašumu saistīti dokumenti. Vēlāk Inta Fogele savai grāmatvedei parādījusi dāvinājuma līgumu – mamma dāvinājusi Intai īpašumu Pārdaugavā – 1863 kvadrātmetrus lielu zemes gabalu un divas divstāvu dzīvojamās mājas. Vēlāk Fogele esot parakstījusi dokumentus par zemes gabala atdošanu mammai. To apšauba gan Ina Buša, gan Žaklīna Cinovska, kurai pēdējā pusgada laikā Fogele zvanījusi vairakkārt, stāstot, ka viņu grib padarīt par traku un sanaidot ar mammu.

Māra Kalniņa (Intas Fogeles mammas draudzene) organizēja Intas Fogeles bēres, viņa stāsta, ka Inta Fogele pēc tam, kad pārdzīvoja klīnisko nāvi, lūgusi savai mammai piedošanu. Atrodoties slimnīcas infektoloģijas nodaļā, Inta nolēmusi parakstīt dokumentus par īpašumu atdošanu atpakaļ mammai. Slimnīcā ieradusies notāre un Inta Fogele parakstījusi atteikuma līgumu.

Māra arī stāsta, ka martā Inta Fogele gribējusi panākt, lai viņas mammu ievieto psihoneiroloģiskajā slimnīcā, jo mamma Marga nav uzticējusies meitai un neesot parakstījusi pilnvaru, lai meita varētu rīkoties ar īpašumiem.

Fogeles mamma bijusi slimnīcā, bet ārsti viņu atzinuši par veselu. Pēc tam psihoneiroloģiskajā slimnīcā nokļuvusi arī Inta Fogele.

Fogeles mamma pilnvaru Mārai Kalniņai rīkoties ar saviem īpašumiem uzrakstījusi jau pavasarī, kad devusies uz pansionātu. Māra Kalniņa stāsta, ka par naudu, ko iegūst no īpašumiem sedz pansionāta izmaksas un īpašumu uzturēšanas izmaksas.

Jau rakstījām, ka Inta Fogele ilgus gadus bija aģentūras «Mis Latvija» direktore, rīkojot skaistumkonkursus Latvijā un starptautiskā līmenī, rīkojot skaistumkonkursus «Miss un Misters Latvija» pieaugušajiem, kā arī skaistumkonkursus bērniem.

1988.gadā ar firmas «Forums» atbalstu organizējusi pirmo skaistumkonkursu «Mis Rīga 88». 1997. gadā kļuva par aģentūras «Mis Latvija» direktori. Pēdējo gadu Inta Fogele skaistumkonkursa rīkošanā nepiedalījās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu