Keita Mosa plāno apprecēties ar savu divdesmit deviņus gadus veco draugu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Parādījušās jaunas baumas, kuras liecina, ka modele Keita Mosa jau atkal plāno apprecēties. Četrdesmit divus gadus vecās modeles izredzētais ir divdesmit deviņus gadus vecais Nikolajs fon Bismarks, kurš ir Vācijas kanclera Oto fon Bismarka mazmazdēls.

Modele un viņas mīļotais nesatiekas ilgu laiku, bet jaunais vīrietis jau izlēmis spert tik nopietnu soli kā laulība un bildinājis modeli.

Jaunais vīrietis bildinājis modeli vienā no Venēcijas restorāniem, sagaidot, kad visi apmeklētāji pamet restorānu. Nikolajs meties uz viena ceļa, atzinies modelei mīlestībā un to bildinājis.

Pāra draugi stāsta, ka mīlnieki nolēmuši apprecēties vienā no mazajām Venēcijas baznīcām, kuru vienmēr apmeklē, esot pilsētā.

Laulību plāniem ir viens mazs šķērslis, Keita joprojām ir mūziķa Džeimija Hinsa sieva, ar kuru viņa apprecējās 2011.gadā, bet jau gadu laulātie draugi vairs nedzīvo kopā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu