Brazīlijas policija atbrīvojusi nolaupīto Eklstona sievasmāti

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Brazīlijas policija paziņojusi, ka nolaupītā autosacīkšu bosa Bernija Eklstona sievasmāte ir atbrīvota.

Kā ziņots, Eklstona sievas Fabianas Flosi māte Aparesida Šunka tika sagūstīta 22.jūlija vakarā, un par viņas atbrīvošanu noziedznieki pieprasīja 120 miljonu reālu (vairāk nekā 30 miljonu eiro) lielu izpirkumu.

67 gadus vecā sieviete ir atbrīvota un viņai nekas nekaiš, teikts īsajā policijas paziņojumā, piebilstot, ka divi nolaupītāji ir aizturēti.

Eklstons apprecēja Flosi 2012.gadā, trīs gadus pēc tam, kad iepazinās ar viņu Brazīlijas «Grand Prix» laikā. Pāris dzīvo Lielbritānijā.

85 gadus vecais Eklstons 25 gadus bija precējies ar horvātu modeli Slaviku Radiču. Viņš ir viens no ietekmīgākajiem cilvēkiem pasaules sportā, kura īpašumus žurnāls «Forbes» novērtējis ar 3,1 miljardu ASV dolāru (2,8 miljardiem eiro).

Ziņa par šo nolaupīšanu tika saņemta nākamajā dienā pēc tam, kad jaunzēlandiešu džiudžitsu cīkstonis Džeisons Lī pavēstīja, ka gaidāmo olimpisko spēļu mājvietā Riodežaneiro policistu formās tērpti bruņoti vīri viņu bija sagūstījuši un pieprasījuši izņemt naudu no bankomāta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu