Reidos ielu noziedzības apkarošanai Rīgā aiztur četras personas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Zemgales iecirkņa policisti 27.jūlijā rīkoja reidu iecirkņa pārvaldībā esošajās teritorijās – Ziepniekkalnā, Torņakalnā un citos rajonos. Reida laikā tika pārbaudītas 116 personas, kā arī 10 transportlīdzekļi. Rezultātā tika aizturētas četras jau iepriekš meklētas personas – divas no tām par alimentu nemaksāšanu, divas par citiem noziedzīgiem nodarījumiem.

Tāpat sastādīti septiņi administratīvie protokoli – trīs par atrašanos sabiedriskā vietā alkohola reibumā, trīs par atrašanos Latvijas Republikas teritorijā bez deklarētas dzīvesvietas un viens par gāzes ieroča nēsāšanas noteikumu pārkāpumu.

Arī Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Latgales iecirkņa policisti rīkoja vairākus profilaktiskos reidus – 28., 29. un 30. jūlijā. Reidi notika Centrāltirgū, Centrālajā stacijā, Latgales reģiona iecirkņa pārvaldībā esošajās teritorijās un adresēs, kurās ir aizdomas par nelegāla alkohola tirdzniecību.

28.jūlija reida laikā Centrāltirgū kādai personai tika sastādīts administratīvais protokols par akcizēto preču nelegālu tirdzniecību – personai konfiscēja 4660 cigaretes un 9,5 litrus alkohola. Tika veikta pārbaude astoņās adresēs, no kurām vienā konstatēja nelegālu preču tirdzniecību.

29.jūlija reidā tika pārbaudītas 83 aizdomīgas personas un 11 transportlīdzekļi. Kopumā tika aizturētas četras personas, viena no tām jau bija meklēšanā par noziedzīgu nodarījumu. Pārējās tika aizturētas par atrašanos sabiedriskā vietā alkohola reibumā, par nelegālu cigarešu iegādāšanos un par nelegāla alkohola iegādi.

30.jūlija reidā Centrāltirgū tika sastādīts administratīvais protokols par akcizēto preču nelegālu tirdzniecību, kā arī konfiscētas 1800 cigaretes un 2,5 litri alkohola.

Arī turpmāk policija rīkos līdzīgus profilaktiskus pasākumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu