Jonass izlaidīs šīs nedēļas pasaules čempionāta posmu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas vadošais motokrosa braucējs Pauls Jonass, kurš pagājušajā nedēļā piedzīvoja kritienu, nevarēs piedalīties šīs nedēļas nogalē gaidāmajā pasaules čempionāta posmā Beļģijā.

Jau ziņots, ka Jonass pagājušajā nedēļā Čehijā notikušajā pasaules čempionāta 13.posmā pirmajā braucienā MX2 klasē piedzīvoja kritienu, gūstot smadzeņu satricinājumu.

«Diemžēl šajā nedēļas nogalē nevarēšu startēt Lomelā. Vakar pēdējās pārbaudes pie ārstiem nebija tik labas, kā gribētos.

Esmu patiesi vīlies, ka nevarēšu piedalīties vienās no manām mīļākajām «Grand Prix» sacīkstēm,

bet nevaru atļauties riskēt,» savos sociālo tīklu profilos raksta Jonass.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā MX2 klasē pārliecinošs līderis ar 597 punktiem ir Jonasa komandas biedrs «Red Bull KTM Factory Racing» vienības rindās Džefrijs Herlingss no Nīderlandes, kurš 10.jūlijā sacensībās Nīderlandē salauza atslēgas kaulu. Viņam atlabšanai vajadzēs aptuveni mēnesi.

Otrajā vietā kopvērtējumā ar 470 punktiem ierindojas šveicietis Žeremijs Sīvers.

Jonass PČ kopvērtējumā ar 403 punktiem patlaban atrodas stabilā trešajā vietā.

Ceturtajā vietā esošais francūzis Benuā Paturels latvietim zaudē 44 punktus.

Tikmēr Roberts Justs no «HSF Logistics» komandas ar 130 punktiem ieņem 15.vietu, bet Kārlis Sabulis no «Kemea Yamaha Racing» ar 34 punktiem atrodas 29.pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu