«Latvijas Tilti» Malku līča padziļināšanai Klaipēdā slēdz līgumu par 11,73 miljoniem

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agnese Gulbe / LETA

Būvniecības uzņēmums «Latvijas Tilti» noslēdzis būvniecības uzņēmuma līgumu ar Klaipēdas Valsts jūras ostas direkciju par Malku līča padziļināšanu 11,73 miljonu eiro vērtībā, liecina kompānijas sniegtā informācija biržai «Nasdaq Riga».

Klaipēdas Valsts jūras ostas direkcija līgumu par būvdarbu izpildi objektā «Malku līča padziļināšana līdz 14,5 metriem, ieskaitot krasta aizsardzības sienas izbūvi – Malku līča botāniska rezervāta piekrastes un piekrastes Nr.145 krasta aizsardzības būves daļas rekonstrukcija Perkelos ielā 10, Klaipēdā» noslēdza pirmdien 25.jūlijā ar būvniecības uzņēmumu «Latvijas Tilti» un Lietuvas uzņēmumu «Borta».

Par atbildīgo partneri līgumā norādīts «Latvijas Tilti», kura darbu daļa ir 93%. Līguma summa ir 11,73 miljoni euro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli.

Kopējais darbu veikšanas laiks ir 19 mēneši, sākot no darbu uzsākšanas. Samaksa par veiktajiem darbiem notiks atbilstoši ikmēneša izpildīto darbu aktiem.

«Latvijas Tilti» šogad pirmajā ceturksnī strādāja ar 1,472 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 43% mazāk nekā 2015.gada attiecīgajā periodā, bet uzņēmuma peļņa samazinājās par 18,2% un bija 17,7 tūkstoši eiro.

Būvfirma remontē un būvē tiltus, kā arī izgatavo un montē metāla konstrukcijas. «Latvijas Tiltu» lielākā īpašniece ir zinātniskās ražošanas apvienība «Latvijas Novitātes komplekss» (LNK). «Latvijas Tiltu» akcijas kotē «Nasdaq Riga» otrajā sarakstā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu