Pat maestro Raimonds Pauls ierodas novērtēt dziedātāja Grigorija Ļepsa daiļradi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

27.jūlijā uz Dzintaru koncertzāles skatuves ar solokoncertu uzstājās viens no populārākajiem Krievijas estrādes dziedātājiem Grigorijs Ļepss. Tā kā mākslinieks vienmēr koncertus sāk laikā, viesi respektēja mākslinieku un ieradās laicīgi. Viesu vidū bija tādi sabiedrībā pazīstami cilvēki kā Raimonds Pauls, Samanta Tīna, Simona un Diāna Kubasovas, Agnese Zeltiņa, Aigars Kalvītis.

Grigorija Ļepsa spilgtā personība un unikālais balss tembrs ir padarījis viņu par vienu no populārākajiem Krievijas izpildītājiem, kuru mīl arī kaimiņvalstu iedzīvotāji.

Vīrišķīgais tēls, spēcīgā, daudzpusīgā balss, emocionalitāte, spēcīgā enerģētika nekad neatstāj vienaldzīgus viņa koncerta apmeklētājus, tāpēc Dzintaru koncertzāli jau stundu pirms koncerta ielenca gan apmeklētāju pūļi, gan cilvēki, kuri bija nolēmuši baudīt mākslinieka mūziku, atrodoties ārpus koncertzāles teritorijas.

Nav nekāds brīnums, ka koncertu apmeklēja daudzi sabiedrībā pazīstami cilvēki, kuri parasti šāda tipa koncertos nav bieži viesi. Apmeklētāju vidū bija pat maestro Raimonds Pauls ar kundzi, uzņēmējs Aigars Kalvītis un Ivans Haritonovs, tāpat apmeklētāju ģērbšanās stils bija ļoti dažāds, kā nekā mākslinieks eksperimentē ar mūziku un viņa daiļradē ir dažādu stilu dziesmas.

Daudzi viesi koncertā ieradās ar ziediem, kurus pasniedza māksliniekam pēc savu mīļāko dziesmu dzirdēšanas.

Koncertzālē atskanot Grigorija Lepsa populārajiem hitiem, apmeklētāji dziedāja līdzi, aplaudēja un vairakkārt cēlās kājās, lai godinātu izpildītāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu