Sportists Krištianu Ronaldu iesaistās viesnīcu biznesā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Populārais fotbolists Krištianu Ronaldu izlēmis papildus sportista karjerai sākt biznesu. Sportists izlēmis ieguldīt līdzekļus viesnīcu tīkla radīšanā.

Portugālei piederošajā salā Madeirā zvaigzne atvērusi savu pirmo viesnīcu, bet kopumā plāno atvērt četru viesnīcu tīklu. Pārējās trīs viesnīcas tiks atvērtas Lisabonā, Madridē un Ņujorkā.

Madeiras apmeklētājiem ir iespēja ne tikai apmesties populārā sportista viesnīcā, bet arī apmeklēt Ronaldu veltīto muzeju, kurā var apskatīt visas viņa balvas, futbola krekliņus, kuri vilkti sacensībās, kā arī fotogrāfijas un trīs metrus lielu zvaigznes figūru.

Viesnīca «Pestana CR 7» atrodas pilsētas centrā, «Plaza del Mar» laukumā. Futbolists piedāvā izmitināt viesus četrdesmit deviņos numuriņos, kuros iespējams regulēt gaisa temperatūru un skatīties TV, tāpat viesnīcas viesi var apmeklēt trenažieru zāli un saunu, bet uz ēkas jumta - veldzēties baseinā.

Ronaldu viesnīcas lētākais numuriņš maksā 180 eiro diennaktī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu