Īpaša projekta ietvaros bērni «pielaiko» Latvijā zināmu personību karjeras

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Jau pavisam drīz, 6.augustā, plašākai apskatei taps pieejams projekta galaprodukts jeb ceļojošā izstāde «Bērni pielaiko karjeru», kuras mērķis ir popularizēt sevis izzināšanas prasmju nozīmi karjerā, vēršot uzmanību bērnu un jauniešu motivēšanai un talantu izzināšanai. Projektā iesaistītas tādas personības kā Agnese Rakovska, Kristaps Porziņģis, Mārtiņš Sirmais, Agnese Jēkabsone, Elita Patmalniece, Eva Ikstena, kuras iepazīstina bērnus ar savu ceļu uz panākumiem.

«Veidojot šo projektu, mēs vēlējāmies iedvesmot bērnus un jauniešus izzināt to, kas viņus visvairāk interesē, izvēloties vienu virzienu un apskatot reālus piemērus, profesiju pārstāvjus, kuri līdz šim ar saviem sasniegumiem ir sevi pierādījuši ne tikai Latvijas, bet arī starptautiskā mērogā. Svarīgi ir parādīt, ka šim karjeras ceļam ir divas puses: viena, kuru redzam uz āru, kas var izskatīties maldinoši vienkārši, un otra - cik daudz tiek ieguldīts darbs un kā notiek šis sevis izzināšanas process,» stāsta projekta vadītāja Tatjana Jaremčuka.

Projekta personība – «Triānas parks» soliste Agnese Rakovska – norāda: «Ceru, ka arvien vairāk un vairāk vecāki savus bērnus ļoti agrā bērnībā atbalstīs un laicīgi pamanīs, kas ir tas, kas bērnam vislabāk sanāk.»

Projektam izvēlētas sabiedrībā pazīstamas personas, kuras, pateicoties talantam, darbaspējām un centieniem gadu garumā, guvušas popularitāti.

Izstādes atklāšana norisināsies Liepājas modes svētku laikā 6.augustā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu