Sirmacim vajadzīgs atbalsts, lai kļūtu par Eiropas rallija čempionu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sven Kollus

Ekipāža R.Sirmacis/A.Šimins šogad nolēma startēt piecos Eiropas rallija čempionāta grants posmos. Ņemot vērā, ka divos no tiem ir izcīnīta uzvara, kā arī demonstrēts labs sniegums un spēja cīnīties ar spēcīgākajiem konkurentiem, stratēģiski pareizi būtu startēt arī ERČ asfalta posmā «Rally Rzeszow», kas notiks no 4. līdz 6. augustam Polijā. Lai to izdarītu, nepieciešams rallija fanu atbalsts – ziedojot naudu speciāli izveidotā bankas kontā. Mums ir svarīgs katrs atbalstītājs, jo tikai kopīgiem spēkiem mēs varam nest Latvijas vārdu pasaulē un cīnīties par čempiona titulu!

22 gadus vecais rallists Ralfs Sirmacis 2015. gadā FIA Eiropas rallija čempionāta Junioru ieskaitē izcīnīja vicečempiona titulu. Šogad tika sperts solis uz priekšu. No priekšpiedziņas automašīnas Sirmacis pārkāpa pilnpiedziņas spēkratā Škoda Fabia R5, kas ir spēcīgākais auto šajā čempionātā.

Šosezon ekipāža R.Sirmacis/A.Šimins startē ERC1 ieskaitē, kurā jācīnās ar tādiem pieredzes bagātiem rallija pilotiem kā Aleksejs LukjaņuksunKajetans Kajetanovičs.

Debiju ar jauno mašīnu R.Sirmacis/A.Šimins sāka lieliski. Uzvara vienā no sarežģītākajiem posmiem pasaulē – Grieķijas «Acropolis Rally». Tagad arī uzvara Igaunijas ERČ posmā «Auto24 Rally Estonia». Lai arī Sirmacis startējis vien trijos šīs sezonas posmos, viņš kopvērtējumā ir trešajā vietā. Piedevām R.Sirmacis/A.Šimins ekipāžai ir lieliska iespēja arī kļūt par Eiropas rallija čempioniem.

Autosporta kluba «SRT» vadītājs Ģirts Krūzmanis: «Igaunijas posma laikā mums bija saruna ar ERČ rīkotājiem, kuri atzina, ka Sirmacim šajā sezonā ir reālas iespējas uzvarēt ne tikai posmos, bet arī sezonas kopvērtējumā. Protams, tas būtu tādā gadījumā, ja Ralfs startētu arī vienā no asfalta rallijiem. Tādi vēl ir tikai divi: augusta sākumā Polijā un augusta beigās Čehijā. Ja atbalstītāju atsaucība būs liela, tad Sirmacis startēs Polijas posmā, ja atsaucība būs maza, tad mēģināsim startēt Čehijā, jo līdz šim posmam ir ilgāks laiks.»

Lai piedalītos ERČ posmā Polijā, nepieciešami 40’000 eiro. Katra atbalstītāja vārds, uzvārds tiks izvietots uz speciāli izveidotas foto sienas, kura tiks izstādīta «Rally Liepāja» laikā autosporta kluba «Sports Racing Technologies» servisa parka zonā.

Jūs varat ziedot naudu Ralfa Sirmača dalībai ERČ posmos, pārskaitot to uz speciāli izveidotu kontu:

Biedrība – Sporta klubs «Spice»

Reģ.Nr.: 40008064692

Banka: Swedbank

SWIFT kods: HABALV22

Konta Nr.: LV07HABA0551042204591

Mērķis: Atbalsts Ralfam Sirmacim

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu