Fogeles draudzene: Inta gulēja uz grīdas pozā, kā bēbītis dzimst...

Apollo TV
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

20.jūlijā 59 gadu vecumā mūžībā aizgāja pašmāju skaistumkonkursu rīkotāja Inta Fogele. Sarunā ar izdevumu «Kas Jauns» Intas mammas draudzene Māra Kalniņa atklājusi, kā tieši tas notika.

Intas Fogeles un viņas mammai tuva draudzene Māra Kalniņa atklājusi, ka skaistumkonkursu rīkotājas nāve neesot bijusi pēkšņa. Veselība pasliktinājusies pakāpeniski - pēdējo 30 gadu laikā. Fogelei bijušas aknu, sirds un galvas problēmas, turklāt dažas dienas pirms aiziešanas mūžībā Inta atradās slimnīcā, bet trīs nedēļas pirms nāves viņu piemeklējusi klīniskā nāve.

Kalniņa izdevumam stāsta, ka pēc tam, kad Inta Fogele atgriezusies atpakaļ dzīvē, viņa mainījusies teju līdz nepazīšanai. Intas lepnā čaula bija nost, viņas priekšā esot bijis pavisam trausls cilvēks ar kailu dvēseli.

Pēc klīniskās nāves Fogele trīcējusi un bijusi ļoti nobijusies. Mārai viņa darīja zināmu, ka vēlas satikties ar savu mammu,

kura joprojām ir šaisaulē un mitinās Jūrmalas aprūpes centrā. Abas esot salīgušas mieru.

Lai arī Intas veselības stāvoklis bija slikts, 19.jūlija rītā viņa tomēr izrakstījās no slimnīcas, lai dotos mājās. Abas ar Māru aizgājušas uz lielveikalu, lai nopirktu visu nepieciešamo pirms došanās uz sociālās aprūpes iestādi. Tās pašas dienas vakarā abas pārradušās mājās, turklāt visu dienu Inta pati braši turējusies uz kājām.

Naktī Inta Fogele palika viena, bet nākamajā dienā, kad viņu apraudzīt ieradās Māra, viņa jau gulēja uz grīdas mirusi.

«Viņa gulēja uz grīdas pozā, kādā bēbītis dzimst...» «KJ» atklāja Kalniņa.

Atgādinām, ka atvadīšanās no skaistumkonkursu rīkotājas notiks trešdien, 27.jūlijā.

Piepildot viņas vēlēšanos, Fogele tiks apglabāta «Mis Latvija» krekliņā.

Inta Fogele ilgus gadus bija aģentūras «Mis Latvija» direktore, rīkojot skaistumkonkursus Latvijā un starptautiskā līmenī, skaistumkonkursus «Miss un Misters Latvija» pieaugušajiem, kā arī skaistumkonkursus bērniem.

1988.gadā ar firmas «Forums» atbalstu organizējusi pirmo skaistumkonkursu «Mis Rīga 88». 1997. gadā kļuva par aģentūras «Mis Latvija» direktori. Pēdējo gadu Inta Fogele skaistumkonkursa rīkošanā nepiedalījās.

Inta Fogele dzimusi 1957.gada 21.janvārī Rīgā.

Izsakām visdziļāko līdzjūtību Intas Fogeles piederīgajiem!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu