Festivāls «Made in Ukraina» aizvadīts dzeltenos un zilos toņos

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

21.-24. jūlijs Dzintaru koncertzālē tika pavadīts zem Ukrainas kroga, kā nekā norisinājās humora un mūzikas festivāls «Made in Ukraina», kurš pulcēja Ukrainas labākos humoristus un māksliniekus.

Daudzi noslēguma koncerta apmeklētāji, lai atbalstītu Ukrainu, savos tērpos bija izmantojuši valsts nacionālo simboliku, karoga krāsas – zilu un dzeltenu. Pat ziedi, kurus vēlāk pasniedza mīļajiem māksliniekiem, bija pieskaņoti karoga krāsām.

Katrs koncerta apmeklētājs saņēma divus Ukrainas karodziņus, vēlāk tos mūzikas ritmā vicināja teju ikviens.

Vairums ziedus ieguva dziedātāja Tina Karol, kura ar savu emocionālo un ekspresīvo dziedājumu, dziesmu stāstiem aizrāva līdzi daudzus jo daudzus koncerta apmeklētājus.

Ļoti gaidītas bija divas Eirovīzijas konkursu uzvarētājas – dziedātājas Ruslana un Džamala, sievietes noslēdza festivālu, izpildot savus Eirovīzijas hitus, kā arī dziesmas no sava repertuāra.

Daudzi apmeklētāji bija vīlušies dziedātājā Džamalā, no kuras dziedājuma bija gaidīts kas vairāk, bet rezultātā citi mākslinieki spēja sniegt daudz lielāku emocionālo «lidojumu».

Lai vai kā, festivāls tika aizvadīts godam un organizatori sola nākamgad atgriezties jau atkal ar jaunu festivālu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu