Pēc Ronaldu pārejas uz «Juventus» streiku pieteikuši «Fiat» rūpnīcas darbinieki

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Pēc portugāļu superzvaigznes Krištianu Ronaldu pārejas uz titulēto Itālijas futbola klubu Turīnas «Juventus» streiku pieteikuši autobūves kompānijas «Fiat» darbinieki.

Kompānija «Fiat-Chrysler Automobiles» pieder Agnelli ģimenei, kuras īpašumā atrodas arī «Juventus» klubs.

Ronaldu iegādei Turīnas vienība atvēlēja 112 miljonus eiro, turklāt futbolista alga par vienu sezonu būs 30 miljoni eiro.

Ar šādu darījumu nav mierā «Fiat» darbinieki, kuri ar arodbiedrības starpniecību izteikuši neizpratni, norādot, ka iztērētā summa par futbolista iegādi «nav pieņemama strādniekiem, kuri jau vairākus gadus šajā kompānijā lūgti ekonomiski uzupurēties.»

«Vai tas ir taisnīgi? Vai tas ir normāli, ka viens cilvēks pelna miljonus, kamēr tūkstošiem ģimeņu jau mēneša vidū vairs nav naudas?» teikts paziņojumā. Arodbiedrība aicinājusi uzņēmumu vairāk ieguldīt automašīnu izstrādē, lai stiprinātu esošās darbavietas.

Turīnas rūpnīcas darbinieki tādējādi pieteikuši streiku, kas sāksies svētdienas vakarā, bet noslēgsies otrdien.

Iepriekš Ronaldu deviņus gadus pārstāvēja Spānijas grandu Madrides «Real», ar ko četras reizes triumfēja UEFA Čempionu līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu