«Veep» aktierim atņemto «Emmy» balvas nomināciju piešķir seriālam «Girls»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

ASV Televīzijas akadēmija politiskā seriāla «Veep» aktierim Pīteram Maknikolam atņemto nomināciju piešķīrusi komēdijseriālā «Girls» redzamajam Pīteram Skolari, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

Kā jau ziņots, Maknikola nominācija kategorijā «Labākais viesaktieris komēdijseriālā» tika atsaukta tāpēc, ka viņa kandidatūra neatbilda «Emmy» balvu nolikumam.

«Emmy» noteikumi paredz, ka šajā kategorijā var izvirzīt aktierus, kuri parādījušies mazāk nekā 50% no aktuālās sezonas sērijām. Maknikols redzams piecās no desmit «Veep» piektās sezonas sērijām. Tātad viņš piedalās tieši pusē no aktuālās sezonas sērijām.

Ceturtdien akadēmija paziņoja, ka Maknikola vietā izvirzīts Skolari, kurš seriālā «Girls» atveido aktrises Lenas Danhemas spēlētās varones tēvu.

Telekanāls HBO esot informējis Televīzijas akadēmiju, ka Maknikols parādīšoties tikai četrās no desmit jaunās sezonas sērijām, ziņo laikraksts «USA Today». Pēdējā sērija ar Maknikola piedalīšanos iznāca pēc «Emmy» nomināciju paziņošanas 14.jūlijā.

Maknikols 2001.gadā ieguva «Emmy» balvu par tēlojumu seriālā «Ally McBeal» («Alija Makbīla»).

Televīzijas kanāla HBO seriāls «Veep» vēsta par ASV viceprezidenti un viņas darbiniekiem. Seriālā galveno lomu spēlē aktrise Džūlija Luisa-Dreifusa.

Kā jau ziņots, šogad «Emmy» balvu nomināciju sarakstā ar 23 nominācijām dominē fantāzijas seriāls «Game of Thrones» («Troņu spēle»).

No tā nedaudz ar 22 nominācijām atpaliek seriāls «The People v. O.J. Simpson: American Crime Story» un «Fargo» ar 18 nominācijām.

«Emmy» balvu pasniegšanas ceremonija norisināsies 18.septembrī Losandželosā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu