Palīdzēsim Robertam Gobziņam atgūt veselību un mājas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Palīdzēsim Robertam Gobziņam atgūt veselību un mājas. Ziedojiet un dalieties ar šo ziņu un viens no jums pateicībā iegūs jaunās BOSE QC35 bezvadu austiņas.

«Man ir strauja veselības pasliktināšanās un dzīvoklī noticis ugunsgrēks. Lūdzu palīdzību! Mans tel 26333233», naktī uz 19. jūliju sociālajā saziņas tīklā ierakstīja izmisušais Roberts.

Robertam Gobziņam ir nepieciešama gūžas operācija, kas šobrīd liedz viņam brīvi pārvietoties. Neciešamo sāpju dēļ, Roberts ir spiests izmantot speciālo kruķu palīdzību un spēcīgus pretsāpju līdzekļus, kuriem vienkārši nepietiek naudas. Valsts apmaksātās operācijas rinda ir gara, un visu šo laiku ir jāpacieš neciešamas sāpes, gaidot savu kārtu. 19. jūlija pēcpusdienā, Robertam atrodoties ārstniecības procedūrās, dzīvoklī vēl arī izcēlās ugunsgrēks. Šobrīd, toksisko kvēpu dēļ, dzīvoklī uzturēties nav iespējams, un vienīgā iespēja dabūt jumtu virs galvas ir mājas pagalmā uzslietā telts ar saglābto iedzīvi. Ļoti nepieciešams ikviens atbalsts un finansiāla palīdzība remontam un veselības normalizēšanai.

Palīdzēsim mīlētam māksliniekam Robertam Gobziņam, ziedojumu pārskaitot uz konta numuru Swedbankā: LV81HABA0551009390875, P.K. 130764-13075

Atbalsta akciju organizē As Capital.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu