«Krēslas» autore izdos jaunu grāmatu pieaugušajiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Populārā tīņu romāna «Twilight» («Krēsla») autore Stefānija Meiere novembrī izdos jaunu spiegu trilleri, kas būs viņas pirmā grāmata pieaugušo auditorijai, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

Izdevniecība «Little Brown» otrdien paziņoja, ka romāns «The Chemist» («Ķīmiķis») būšot spiegu trilleris ar «saspīlētu sižetu». ASV grāmata iznāks 15.novembrī.

Tajā būs stāstīts par valdības spiedzi, kurai jādodas pēdējā misijā. Aprakstā minēti galvenās varones «unikālie talanti», liekot domāt, ka Meiere turpinās darboties savā ierastajā fantāzijas žanrā.

Meieres «Twilight» romānu sērija kļuva par globālu sensāciju. Visā pasaulē tika nopirkti vairāk nekā simt miljoni grāmatu eksemplāru, un to ekranizācijas padarīja slavenus aktierus Kristenu Stjuarti un Robertu Patinsonu.

2008.gadā Meiere izdeva romānu «The Host» («Klejotāja»). Lai arī grāmata par citplanētiešiem vairākas nedēļas aizvadīja ASV un Kanādas bestselleru sarakstos, tomēr filma ar aktrisi Seršu Ronanu galvenajā lomā izgāzās. Tās ieņēmumi no biļešu pārdošanas kinoteātros bija vien 64 miljoni ASV dolāru (58 miljoni eiro).

Pēdējos gados Meiere publicējusi vairākus «Twilight» sērijai radniecīgus romānus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu