Arnolds Švarcenegers un Marija Švarcenegere joprojām nav noformējuši šķiršanos

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Ir pagājuši jau pieci gadi kopš Arnolds Švarcenegers un Marijs Švarcenegere paziņoja par attiecību beigām. Piecu gadu laikā viņi nav devuši attiecībām otro iespēju, tāpat kā nav arī oficiāli noformējuši šķiršanos.

Par pāra šķiršanos kļuva zināms 2011.gada jūnijā, gandrīz uzreiz Švarcenegers uzsāka jaunas attiecības un drīz vien arī Marijai parādījās mīļotais vīrietis.

Jaunu attiecību sākums un nespēja oficiāli noformēt laulības izjukšanu rada izbrīnu nevienā vien vīrieša un sievietes draugā, fanā vai žurnālistā.

Kā nekā pāris jau pirms pieciem gadiem sadalīja 400 miljonus dolāru vērto manto, tāpat bērni ir izauguši un nav nepieciešama aizbildniecība, kāpēc gan nenoformēt šķiršanos oficiāli?

Runā, ka Arnolds un Marija nav izšķīrušies sievietes reliģisko uzskatu dēļ, jo tiek uzskatīts, ka šķiršanās ir liels grēks un kauns ģimenei.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu