«Biffy Clyro» iekaro britu topu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Skotu rokgrupas «Biffy Clyro» nule kā iznākušais albums «Ellipsis» sasniedzis 1. vietu albumu topā ne tikai Lielbritānijā, Īrijā un virknē citu valstu, bet pirmo reizi viņu karjerā arī Vācijā. Tikmēr singlu topā britu salās jau 14. nedēļu numur 1 ir Dreika (Drake) singl «One Dance» (Cash Money/ Republic/Universal).

8. jūlijā klajā nākušais septītais Biffy Clyro studijas albums piedzīvojis apbrīnojamu atsaucību no rokmūzikas cienītāju puses. Pirmo reizi Lielbritānijas topa albumu virsotni grupa iekaroja 2013. gadā ar savu iepriekšējo disku «Opposites». Vēl pirms tam 2 viņu albumi «Puzzle» (2. vieta) un «Only Revolutions» (3. vieta) bija ierindojušies pirmajā britu topa pieciniekā.

«Ellipsis» ļoti atzinīgi novērtējuši arī mūzikas profesionāļi un kritiķi. Virkne autoritatīvāko mūzikas izdevumu neslēpj sajūsmu.

Q Magazine: «»Ellipsis» ir kodolīgākais grupas albums – tik kalsnējs, ka tu vari ieraudzīt tā vēnas spiežamies laukā. Viennozīmīgi - viens no izcilākajiem Biffy Clyro ierakstiem.»

NME: «Šīs ir viņu lieliskākās un avangardiskākās dziesmas, ko vien viņi jebkad sarakstījuši.»

Classic Rock: «Kārtējais triumfs!»

The Observer: «Ir skaidrs, ka spīvajiem, fatālajiem un brīnišķīgajiem Biffy joprojām ir papilnam ambīciju.»

Rhythm: «»Ellipsis» ir tādas grupas skanējums, kuras kreativitāte ir tālu no izsīkuma, un tās vēriens plašāks nekā jebkurai citai mūsdienu rokgrupai.»

Atgādinām, ka grupa 2013. gadā uzstājās Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu