Znaroks Krievijas izlasē PK Voinovu nomaina pret Ņesterovu

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artyom Korotayev/TASS/Scanpix

Krievijas hokeja izlases vadība nomainījusi Vjačeslavu Voinovu pret citu aizsargu Ņikitu Ņesterovu no Tampabejas «Lightning» septembrī Toronto paredzētajā Pasaules kausa komandas sastāvā.

Voinovs nevar spēlēt šajā turnīrā, jo Nacionālā hokeja līga (NHL) viņu diskvalificējusi uz nenoteiktu laiku. Krievijas Hokeja federācija par izmaiņu paziņoja pirmdien, jo tai vairs nebija pietiekami daudz laika iesniegt apelāciju par diskvalifikācijas noņemšanu.

Sanktpēterburgas SKA pārstāvošais Voinovs bija viens no sešiem pēdējiem spēlētājiem, kurus 31. maijā nosauca Krievijas izlases sastāvā Pasaules kausa izcīņai.

2015. gada jūlija sākumā Losandželosas «Kings» pārstāvošajam Voinovam ASV tiesa piesprieda 90 dienas cietumā par vardarbību pret savu sievu Martu Varlamovu. Drīz pēc iznākšanas no cietuma Voinovs atgriezās Krievijā un noslēdza līgumu uz trim gadiem ar SKA.

Ņesterovs pagājušajā sezonā 57 spēlēs guva trīs vārtus un izdarīja sešas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu