Grupu «Guns N' Roses» nedeklarēta ieroča dēļ aiztur uz Kanādas robežas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CRISTINA QUICLER / AFP

Amerikāņu rokgrupas «Guns N' Roses» dalībnieki aizturēti uz Kanādas robežas, jo viņu mantās atrasts nedeklarēts ierocis, vēsta mūzikas žurnāls «Rolling Stone».

«Guns N' Roses» sestdien uzstājās Toronto. Tas bija vienīgais Kanādā paredzētais koncerts grupas Ziemeļamerikas koncertturnejā.

«Mūs nearestēja. Mūs aizturēja,» grupas solists Aksels Rouzs koncertā teica klausītājiem. «Viņi bija ļoti jauki un saprotoši.»

«Ziniet, tā dažreiz gadās - aizmirst, ka tev ir ierocis,» jokoja Rouzs, taču piebilda, ka viņš neesot bijis ieroča īpašnieks.

Vēlāk «Guns N' Roses» pārstāvis apstiprināja, ka grupas dalībnieki aizturēti piektdien. Viņš norādīja, ka ierocis neesot piederējis nevienam no grupas dalībniekiem.

Pagājušonedēļ amerikāņu grupa «Red Hot Chili Peppers» uz neilgu laiku tika aizturēta uz Baltkrievijas robežas, jo muitas darbinieki vēlējās iegūt grupas dalībnieku autogrāfus. Taču viņi kļūdījās un iedeva mūziķiem parakstīt rokgrupas «Metallica» fotogrāfijas.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu