Filma «Spoku mednieki» pirmajā nedēļas nogalē ASV nopelna 46 miljonus dolāru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Populārās 80.gadu filmas «Ghostbusters» («Spoku mednieki») jaunā versija pirmajā nedēļā pēc iznākšanas ASV kinoteātros no biļešu tirdzniecības nopelnījusi 46 miljonus dolāru (41,5 miljonus eiro).

Jaunajā filmā atšķirībā no oriģināla galvenās lomas spēlē sievietes - aktrises Melisa Makārtija, Kristena Vīga, Leslija Džonsa un Keita Makinona.

«Ghostbusters» kases ieņēmumi pirmajā nedēļas nogalē ir augstākie, ko pēdējā gada laikā nopelnījusi neanimēta komēdija, par spīti negatīvajai skatītāju reakcijai pirms kinolentes iznākšanas. Kā jau ziņots, tās reklāmas rullītis saņēmis visvairāk negatīvu vērtējumu no visiem vietnē «YouTube» atrodamajiem filmu video rullīšiem.

Kinostudijai «Sony» filmas uzņemšana izmaksāja 144 miljonus dolāru (130 miljonus eiro).

Tomēr aizvadītajā nedēļas nogalē pelnošākā filma ASV bija animācijas kinolente «The Secret Life of Pets» («Mīluļu slepenā dzīve»). Tajā parādīts, ar ko mājdzīvnieki nodarbojas, kamēr viņu saimnieki ir darbā.

Filmas «The Secret Life of Pets» kases ieņēmumi otrajā nedēļas nogalē pēc iznākšanas bija 50,6 miljoni dolāru (45,6 miljoni eiro). Tās kopējie ieņēmumi ASV jau sasnieguši 203,2 miljonus dolāru (183 miljonus eiro).

Tikmēr ASV tirdzniecības gigants «Amazon» izlaida amerikāņu režisora Vudija Allena jaunāko filmu «Cafe Society» piecos kinoteātros. Kopējie ieņēmumi sasniedza 355 000 dolāru (319 000 eiro).

Katra seansa vidējie ieņēmumi ir 71 000 dolāru (64 000 eiro), kas ir augstākais rādītājs šogad.v

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu