Tihonovs atgriezies Znaroka vadītajā SKA komandā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/LETA

Krievijas uzbrucējs Viktors Tihonovs pēc aizvadītas vienas sezonas Ziemeļamerikā atgriezies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā, panākot vienošanos ar Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Sanktpēterburgas SKA, vēsta vienības mājas lapa.

Vienošanās ar 28 gadus veco uzbrucēju panākta uz vienu sezonu.

«Ļoti ilgojos pēc komandas un esamu priecīgs atgriezties,» Tihonovs citāts kluba mājas lapā. «Ceru, ka mums priekšā būs tikai uzvaras. Komandas kodols ir saglabājies, kas ir ļoti svarīgi. Pievienojušies arī vairāki ātri, spēcīgi hokejisti. Domāju, arī Pāvela Dacjuka pievienošanās liks par sevi manīt. Visiem būs interesanti viņu vērot.»

Iepriekšējā sezonā Tihonovs izmēģināja spēkus Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā, kur pārstāvēja Čikāgas «Blckhawks» un Arizonas «Coyotes». Kopumā viņš 50 mačos atzīmējās ar trim vārtu guvumiem un trim rezultatīvām piespēlēm, bet viņa lietderības koeficients bija -10.

Tihonovs pirms pārcelšanās uz Ameriku SKA komandā aizvadīja četras sezonas.

«Coyotes» komandu Tihonovs pārstāvēja arī 2008./2009. gada sezonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu