Festivāls RockUp jau pēc mēneša!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Šīs vasaras karstākais festivāls «RockUp» sola pārsteigt savus apmeklētājus ne tikai ar dažādām interesantām un atraktīvām aktivitātēm, bet arī lielisku muzikālo baudījumu un dejām līdz rīta gaismai.

Jau ziņots, ka šis gads festivālā būs mazliet roķīgāks un uz skatuves kāps gan pašmāju mūziķi, gan viesi no Krievijas un Baltkrievijas. Festivālā uzstāsies tādi mākslinieki kā The Blues Gang, Wild Detroit Gang, Side of Pain, The Twins Peek, PND un RIGA Reggae, kas uz skatuves kāps kopā ar orķestri. Festivālā uzstāsies arī Ability, Rusted Wheel, Bloody Heels, Андрей Сенькевич (Baltkrievija), Саша Самойленко & Tomas Band (Krievija), Kumosiņš, Tanku dūre, White Rock, Artage of Sound, Moontalk Band, Cement, Camunity zed, radošā apvienība «Zvani», Lavrix Band, Griffi Band, Mazie Meža Dīvainīši (MmD). Arī Canzone, The Citizens, Precious stone, B Optimist, JOHNNY B BEAST, КЛИЕNT, SoundReligion, Linda Liepiņa (Bangy) un Reinis Jaunais šogad priecēs festivāla apmeklētājus. Pārsteigumu būs sagatavojuši VIPP BASBOČKA, kas pēc ilgākas radošās pauzes pirmo reizi uz skatuves kāps tieši festivālā «RockUp».

Kā jau ziņots, RockUp festivāls notiks 19. un 20. augustā sporta un atpūtas kompleksā «Zelta Zirgs».

Biļetes uz festivālu nopērkamas www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu