Latvijā atpazīstamas personas kāpj uz ēkas jumta, lai piedalītos smaržu prezentācijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

14. jūlijā drosmīgākas Latvijas slavenības kāpa uz ekskluzīvu apartamentu ēkas jumta, lai iepazītos no jauna ar leģendārā zīmola «Diesel» smaržām. Dziedātājs un dīdžejs Markus Riva, modelis un pasākumu vadītājs Mārtiņš Kapzems, dziedātāja Aminata Savadogo, skaistumkopšanas blogere Laura Valuta, «Instagram» personība Agnija Grigule un modele Beāte Muška apmeklēja noslēpumā turētu pasākumu, kurš norisinājās uz ekskluzīvu apartamentu ēkas jumta.

Prezentācijas laikā zīmola pārstāve Justina Valaityte dalījās ar «Diesel» smaržu filozofiju: Zīmols ražo augstas klases smaržas vīriešiem un sievietēm. Aromātu radītāji vienmēr rīkojas pēc saviem galvenajiem principiem, tie ir pozitīva attieksme pret dzīvi visās tās izpausmēs, un pastāvīga virzīšanās uz panākumiem.

Pasākuma viesiem bija iespēja gan iegūt savā īpašumā jaunās smaržas, kā arī pasmaržot dažādus smaržu aromātus, tādā veidā novērtējot zīmola jauno produkciju.

Zvaigznes baudīja zīmola sarūpētās uzkodas, kuras bija izvietotas ekskluzīvās dzīvokļu mājas nepabeigtajā stāvā, tādā veidā jau oficiālo prezentācijas daļu padarot ekstrēm.

Nevar nepieminēt viesu centienus saņemties uzlikt ķiveres, lai dotos uz ēkas jumtu.

Vērojot skaistos Rīgas skatus, kuri paveras no jumta, nevienai vien sabiedrībā zināmajai personai aizrāvās elpa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu